≫ 

Dosta je bilo, red je da ih pobedimo: Odbojkaši Srbije žele osvetu, iako im je jedan set potreban za polufinale!

Orlovi od 20.30 igraju protiv Poljske

  • 4

Odbojkaška reprezentacija Srbije deluje kao kazenna ekspedicija! Tako ističe selektor Nikola Grbić, posle ubedljive pobede Orlova nad Italijom rezultatom 3:0!

Vremena za odmor nema, jer Srbija od 20.30 minuta igra drugi meč u grupi protiv Poljske.

>>> Posle fantastične pobede nad domaćinom Italijom, odbojkaši Srbije protiv Poljske treba da overe plasman u polufinale Svetskog prvenstva. Kvota na Orlove je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Poljska - Srbija.

Iako je našim momcima potreban samo set za polufinale, ranija iskustva protiv Poljaka pozivaju na veliki oprez. Osim što smo nedavno izgubili u sklopu druge faze Svestkog prvenstva, kao zemlja Srbija ih nikada nismo pobedili na pomenutom takmičenju.

- Dosta je bilo! Red je da ih pobedimo. Štaviše, ubeđen sam da će tako biti - rekao je Marko Ivović, a prenosi Sportski žurnal.

Zanimljivo, na poslednjih pet mečeva slavili smo četiri puta, ali, eto, nikada na SP pod ovim imenom.

Odbojkaši Srbije Foto: MN Press

Grbić je dodao da protiv Poljske očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one koja je odigrana u drugoj fazi, u kojoj su Poljaci slavili.

- Taj poraz biće stimulativan za sve nas. Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam dođe na put.

O samom meču protiv Italijana je rekao:

- Momci su odradili fenomenalan posao, eliminisali su i umirili protivnika odbranom. Igrati protiv ekipe koja se tako brani kao što smo mi to radili, oduzima veliku snagu. Rezultat je pravi pokazatelj odnosa snage na terenu.

VIDEO: Srbija deklasirala Italijane u sred Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA