≫ 

Karleuša donirala 100.000 za vaterpoliste Partizana: Ovo je moj simbolični gest, kao država smo dotakli dno! (FOTO)

Supruga bivšeg fudbalera Zvezde Duška Tošića revoltirana stanjem u najtrofejnijem evropskom vaterpolo klubu

  • 33

Poznata pevačica Jelena Karleuša donirala je 100.000 dinara vaterpolistima Partizana, pošto se klub nedavno oglasio sa apelom.

U pitanje je doveden opstanak kluba, a VK Partizan je saopštenjem alarmirao javnost.

- Nažalost, VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je „Kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni?“. Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju.

- Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3000 dinara mesečno tokom sledećih pet meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom.

Nakon toga, oglasila se i Jelena Karleuša, ogorčenom porukom na društvenim mrežama, dodavši da je uplatnicu popunio njen brat Marko, student 4. godine Medicinskog fakulteta.

- Uplatila sam simboličnih 100.000 dinara. Vaterpolistima. Srpskom ponosu. ZA GREJANJE. Kao država smo dotakli DNO. Molim vas, ko koliko može, pomozite i vi. Srpski vaterpolo je ZASLUŽIO da mu ovaj narod pomogne. Kad već državu boli k...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik Sloter

    1. decembar 2018 | 17:50

    U istorijskom danu kad se greje trava na Marakani gasi se najveci srpski sportski brend.Ironija,namera ili samo slucajnoat.

  • Devojka

    1. decembar 2018 | 16:51

    Karleuso doniraj na Kosovu gladnim Srbima

  • KK

    1. decembar 2018 | 17:16

    Imala je 1001 nacin da taj novac donira pametnije.Ali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA