≫ 

Video sam loptu u golu, scenu kako slavimo veliku pobedu: Kukić sa puno emocija komentarisao meč sa Rusijom! (VIDEO)

Lazar Kukić otkrio detalje poslednjeg minuta meča sa Rusijom

  • 6

Jedan od najboljih pojedinaca u  prvom meču Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj Lazar Kukić zadovoljan je nerešenim rezultatom, 30:30 sa Rusijom.

Strelac 4 gola na ovom meču, za Telegraf.rs je sa puno emocija prokomentarisao izdanje Orlova, kao i poslednji napad u kojem je njegov fantastični udarac odbranio golman Rusa.

- Mislim da je nedostajala ta sreća, da smo pokazali taj pravi fajterski duh na terenu, da smo bili složni kao jedan, kao jedna porodica. Imali smo 4 razlike, ali to u rukometu na 20 minuta do kraja nije ništa. 

- Ostaje žal što nismo uspeli da pobedimo. Na kraju utakmice, emocije su pokazale svoje, već sam video loptu u golu, scenu kako slavimo i veliku, bitnu pobedu protiv Rusije. Idemo dalje!

Da podsetimo, sledeći meč Srbija igra sa sa Francuskom u subotu od 20.30, a kompletnu izjavu Kukića pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.brijanje

    11. januar 2019 | 23:22

    Samo tako momci,ovo vec i lici na nesto.

  • Дејан Младеновић

    11. januar 2019 | 22:46

    Браво лафе одиграо си сјајно као и остатак репрезентације одлично вођени селектором Перуничићем

  • Cure

    12. januar 2019 | 00:10

    Olako ispustena 4 gola..Francuzi su najbolji i nema tu sta da trazimo..realnoo..ali momci samoo jakoo..vidi se da ste slozni i da grizete za razliku od onix umisljenix zvezda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA