Ne razapinjite čestitog momka na stub srama kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac! Partizan brani svog kapitena posle sukoba u Pazaru

Kapiten crno-belih Milomir Radovanović će biti kažnjen, a razmirica sa saigračem se od njega nije očekivala

  • 3

Rukometni klub Partizan oglasio se saopštenjem posle sukoba dva svoja rukometaša tokom utakmice sa Novim Pazarom.

Darko Stevanović, bek crno-belih sukobio se sa kapitenom ekipe Milomirom Radovanovićem i dok su mediji preneli da je bila reč o tuči, trener Partizana Bojan Butulija je rekao da je posredi bila verbalna svađa.

Bilo kako bilo, slučaj je skrenuo negativnu pažnju na taj meč prvog kola plejofa i zasenio pobedu Partizana 32:27.

- Ono što je Milomir uradio na utakmici u Novom Pazaru je izuzetno nepromišljeno, ružno, neodbranjivo i neoprostivo. Osim ako stvarno poznajete Milomira. Dobroćudnog diva, studenta KPA, sportistu i dete za primer. Kapitena u pravom smislu reči.

 
 
 
View this post on Instagram
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST Rukometni klub Partizan oglašava se povodom incidenta koji se desio na utakmici prvog kola plej-ofa Super rukometne lige Srbije u Novom Pazaru. Veliku buru u javnosti izazvalo je koškanje dva naša igrača – kapitena Milomira Radovanovića i Darka Stevanovića. Milomir je potom i napustio teren. RK Partizan tim povodom izjavljuje sledeće: Ono što je Milomir uradio na utakmici u Novom Pazaru je izuzetno nepromišljeno, ružno, neodbranjivo i neoprostivo. Osim ako stvarno poznajete Milomira. Dobroćudnog diva, studenta KPA, sportistu i dete za primer. Kapitena u pravom smislu reči. I ako ste nekada uživo gledali rukomet. Pravi muški, agresivni, surovi i ponekada brutalni sport. Sport u kome su koškanja i gurkanja, kada puls i adrenalin dodirnu nebo, sastavni deo igre i utakmice kao događaja. Koškanja sa sudijama, publikom, protivnikom, a neretko i sa najboljim drugom iz svlačionice. Ako sve to ne poznajete, ne žurite sa razapinjanjem jednog čestitog momka i vrhunskog sportiste na krst srama, kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac. Od strane kluba i organa Saveza, za svoju nesportsku reakciju, biće svakako drakonski kažnjen. Ko nikada nije pogrešio – neka baci prvi kamen.A post shared by 🅡🅚 🅟🅐🅡🅣🅘🅩🅐🅝 (@rkpartizan) on

- I ako ste nekada uživo gledali rukomet. Pravi muški, agresivni, surovi i ponekada brutalni sport. Sport u kome su koškanja i gurkanja, kada puls i adrenalin dodirnu nebo, sastavni deo igre i utakmice kao događaja. Koškanja sa sudijama, publikom, protivnikom, a neretko i sa najboljim drugom iz svlačionice.

Ako sve to ne poznajete, ne žurite sa razapinjanjem jednog čestitog momka i vrhunskog sportiste na krst srama, kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac. Od strane kluba i organa Saveza, za svoju nesportsku reakciju, biće svakako drakonski kažnjen.

Ko nikada nije pogrešio: neka baci prvi kamen - navodi se u saopštenju crno-belih.

VIDEO - Cvetković: Rukomet kod nas je mrtav, da ga nisam napustio verovatno bih i ja bio!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA