≫ 

Dobožanov: Jedva čekamo meč sa Crnom Gorom

Podmlađeni sastav Srbije spreman je za početak Svetskog prvenstva

  • 0

Vaterpolisti Srbije u ponedeljak od 1.30 po našem vremenu počinju takmičenje na Svtskom prvenstvu,  a rival je Crna Gora.

Vaterpolo reprezentativac Srbije Lazar Dobožanov, pred prvi meč na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji protiv ekipe Crne Gore, rekao je da tim spremno dočekuje taj duel.

- Ogroman je motiv što smo tu, što igramo za Srbiju. Crna Gora je odlična ekipa jedna od najboljih u svetu, ali je to nama motiv više da se dokažemo. Spremni smo i jedva čekamo - rekao je golman Dobožanov za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija je kao naslednik Jugoslavije najuspešnija zemlja u istoriji takmičenja, sa osvojenih pet zlatnih medalja.

Prva utakmica između vaterpolo reprezentacija Srbije i Crne Gore na otvaranju SP na programu u noći između nedelje i ponedeljka u 1.30 po srednjeevropskom vremenu. Svetsko prvenstvo u vaterpolu igra se od 15. do 27. jula, a izabranici Dejana Savića igraju u grupi C sa Crnom Gorom, Grčkom i domaćinom Južnom Korejom.

Srpski vaterpolisti i sručni štab uputili su podršku i želju za brzim oporavkom fudbalskom treneru Siniši Mihajlovicu, kojem je otkrivena leukemija, i košarkašu Ognjenu Kuzmiću, koji je jutros imao tešku saobraćajnu nesreću.

VIDEO: Dejan Savić vrlo zadovoljan zlatom u "nemogućim uslovima" za igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA