Prdeo mi je u lice dok sam ga pregledao: Doktor NFL zvezde otrkio šokantne stvari!

Braun je potpuno bio van kontrole

  • 0

Viktor Frisk, nekadašnji lekar Antonija Brauna, NFL zvezde iz Nju Ingland Patriotsa, kaže da se Braun na jednom od pregleda pojavio tri sata kasnije i onda prdeo dok ga je Frisk pregledao.

Na sve to, ostao je dužan 11.000 dolara. Frisk kaže da je nekadašnjeg igrača Pitsburg Stilersa i Ouklend Rejdersa znao odranije kao problematičnog, ali je ipak pristao da ga pregleda.

U trenutku dok mu je testirao masti u telu, Braun je poečo da prdi, a čitav incident se desio avgusta prošle godine.

- Meni je to bilo detinjasto. Ja sam lekar, a čovek je došao i prdi mi u lice - rekao je Frisk za Sports Ilustrejted. Braun mu je tada rekao da je jeo dosta hrane bogate vlaknima. Sve to se vidi i na snimku do kog je došao američki medij TMZ sports.

- Priča vam da će vam se isplatiti, da će investirati u vaš posao i da ste deo njegove porodice, poziva se na boga i sve to. Ali ne radi ništa u suštini, ne plaća čak ni račun - objasnio je Frisk.

Frisk je stoga pokrenuo krivični postupak protiv Brauna, kome to nije jedini problem budući da ga već dve žene terete za seksualno zlostavljanje. Jedna od njih je imala i ulogu Braunovog trenera, Britni Tejlor, koja je rekla da ju je silovao 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA