≫ 

Vučić primio zlatne odbojkaše i napravio potez kakav dosad nije viđen zbog Bobe Kovača!

Predsednik se naklonio zlatnim momcima iz Pariza

  • 84
Aleksandar Vučić Printskrin: Youtube/Tanjug News Agency official

Predsednik Aleksandar Vučić dočekao je u Predsedništvu zlatne odbojkaše posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Parizu.

Vučić je zahvalio odbojkašima što predstavljaju zemlju na najbolji mogući način, istakao je da će biti finansijski nagrađeni za veliki uspeh i poželeo im je da smognu snage i da obezbede Olimpijske igre.

Koliko je Vučić bio srećan zbog uspeha odbojkaša moglo je da se vidi na osnovu njegovog poteza, koji nije viđen do sada.

Naime, nakon što je održao govor, Vučić se okrenuo ka odbojkašima predvođenima Slobodanom Kovačem i naklonio im se.

- Slobodane, kako ste se vi njima poklonili, da se i ja vama poklonim i da kažem veliko hvala za taj toliki trud. To ljudi ne razumeju, jer misle to je dođeš i udariš onu loptu. Video sam Marka i Nemanju sa decom, da su živa i zdrava i da što više vremena provodite sa njima. Hoću samo da vas zamolim da vam ne ponestaje motiva. Molim vas i stručni štab i sve vas momci da se izborite za Olimpijske igre i da nam iz Tokija donesete dve olimpijske medalje zajedno sa devojkama - poručio je Vučić.

Odbojkaši su u ime kapitena Nemanje Petrića Vučiću dodelili dres sa potpisom svih igrača.

Pogledajte Vučićev naklon odbojkašima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA