MVP Kovačević pogodio da Zvezda daje 3 gola, pa poslao idealnu poruku Delijama i Grobarima!

Bilo bi lepo da svi razmišljaju kao Kovačević

  • 1
Uroš Kovačević Foto: Telegraf.rs

Odbojkaška reprezentacija Srbije gostovala je fudbalerima Crvene zvezde pred meč sa Olimpijakosom, a MVP Uroš Kovačević je za Telegraf izneo utiske.

Naravno, u taboru Orlova ima navijača i bivših igrača večitog rivala, ima i zvezdaša, a kod Kovačevića postoji samo jedan "klub" - Srbija!

- Znate kako, ovo je pro forme dolazak, ali sigurno mogu da budem presrećan što sam deo ove manifestacije, kao što je Zvezda - Olimpijakos. Ja sam navijač Srbije i navijam za Zvezdu sada, da je situacija takva da igra Partizan na JNA, navijao bih za njih - rekao je za Telegraf Kovačević, dodavši da bi trebalo uvek da se držimo zajedno jer sve veže srpstvo. Pored toga, Kovačević je prognozirao meč.

- Nadam se da će Zvezda da pobedi sa 3:0, ali, samo očekujem borbu i lep spektakl.

Da li su se slegli utisci posle zlata u Francuskoj?

- Znate kako, nisu još! Treba da prođu još tri ili četiri dana da budemo objektivno svesni šta smo uradili, a napravili smo čudo, osvojili Evropsko prvenstvo u konkurenciji 24 ekipe, kapa dole nama - u svom stilu će Kovačević.

Zvezda Olimpijaos odbojkaši Foto: MN Press

Sada slede kvalifikacije za Tokio, koje neće biti nimalo lagane.

- Biće stvarno teško, teško je i EP, ali ako smo ovo napravili, atmosferu i tim, ako nastavimo, imamo velike šanse. To je faktički drugo Evropsko prvenstvo, malo je nerealan sistem takmičenja, ali Bože moj.

Boba Kovač je nedavno rekao da su te mnogi prozivali da si lenj, a da zapravo nije upoznao

- Znate kako, ljudi koji.. Ja stvarno ne znam, nisam čuo toliko tih stvari,  kad sam bio klinac, da nisam voleo da treniram  i ja i dalje ne volim da treniram, pa ko voli da trenira, ja samo volim da igram.  Kako starim, postao sam mnogo profesionalniji, j**ga, ipak je ovo naš hleb.

Kultni status u reprezentaciji imaju već motivacioni govori, za koje je zadužen kondicioni trener Radivoje Radaković.

- On je pred svaku utakmicu posle gledanja snimaka držao govore, citirao vojvodu Mišića, Stepu Stepanovića, Teslu... Stvarno čovek koji je specijalan u svakom smislu, drago mi je što radim sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA