≫ 

San Francisko pregazio Klivlend za perfektan učinak bez poraza

Tim iz Kalifornije je pred svojim navijačima bio ubedljiv protiv Klivlenda 31:3, a sve je praktično bilo gotovo već posle prve četvrtine koju su domaći dobili sa 14:0

  • 0
NFL San Francisko 49  - Klivlend Foto: AP/Tanjug

NFL tim San Francisko Fortinajners je pred svojim navijačima bio ubedljiv protiv Klivlenda 31:3, a meč je praktično bio gotovo već posle prve četvrtine koju su domaći dobili sa 14:0.

Klivlend je zabeležio treći poraz u pet mečeva i tako sebi zakomplikovao borbu za mesto u plej-ofu.

San Francisko je poveo već u prvom napadu tačdaunom Meta Brida, a Brid je u 9. minutu upisao i drugi tačdaun i uz dodatni poen njegova ekipa je došla do ogromne prednosti već posle 15 minuta igre, kada je već delovalo da Klivlend klizi u poraz.

Odbrana ekipe iz Kalifornije je bila odlična, a jedini gol iz polja Klivlend je postigao u 4. minutu drugog perioda. San Francisko je u laganom ritmu priveo utakmicu kraju i još jednom dokazao da ima izuzetno ozbiljan tim koji bi ove sezone mogao da pomrsi račune favoritima na papiru.

Kvoterbek San Franciska Džimi Garopolo je ima 20 kompletiranih dodavanja iz 29 pokušaja za 181 jard i dva tačdauna, dok se Bejker Mejfild na drugoj strani uklopio u izuzetno loše izdanje gostiju iz Ohaja sa osam uspešnih dodavanja iz 22 pokušaja za 100 jardi, uz dva intersepšna.

NFL San Francisko 49  - Klivlend Foto: AP/Tanjug

San Francisko sledećeg vikenda, u divizijskom derbiju, gostuje Los Anđeles Remsima, dok Klivlend dočekuje Sijetl.

Maksimalal učinak u sezoni ima još sam aktuelni šampion Nju Ingland.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs/Sport klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA