≫ 

Odbojkaši nastavljaju pripreme za kvalifikacije za OI u Beogradu

Prvi meč na olimpijskom kvalifikacionom turniru evropski šampioni odigraće u dvorani "Maks Šmeling" u nedelju, 5. januara protiv Francuske od 13.30 sati

  • 0
Odbojkaška reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije prepreme za olimpijski kvalifikacioni turnir u Berlinu od petka nastavlja u Beogradu.

Aktuelni prvaci Evrope treniraju u dvorani "Jezero" u Kragujevcu, a selektor Slobodan Kovač na raspolaganju ima 18 igrača.

Odbojkaši Srbije u petak će biti kompletni, kada će se u Beogradu pripremama priključiti preostalih devet igrača: Aleksa Batak, Aleksandar Atanasijević, Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Srecko Lisinac, Marko Podrašcanin, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić.

Odbojkaška reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Prvi meč na olimpijskom kvalifikacionom turniru evropski šampioni odigraće u dvorani "Maks Šmeling" u nedelju, 5. januara protiv Francuske od 13.30 sati.

Dan kasnije Srbija će igrati protiv Holandije od 14.00, dok će 8. janaura snage odmeriti sa Bugarskom od 14.30.

U grupi A igraće Nemačka, Belgija, Slovenija i Česka, a plasman u polufinale izboriće dve prvoplasirane selekcije, dok će nastup na OI 2020. (24. jul – 9. avgust) u Tokiju izboriti samo pobednik.

Video: Atanasijević: Zašto nisam došao na Marakanu sa odbojkašima

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA