≫ 

Srpski reprezentativac se poklonio Hrvatima i Norvežanima: Vi ste gladijatori, od ovog nema dalje!

Nema ravnodušnih posle epskog polufinala na šampionatu Evrope

  • 8

Rukometaši Hrvatske i Norveške odigrali su meč za pamćenje u polufinalu Evropskog prvenstva.

U reko viđenoj drami, završenoj posle čak četiri produžetka, i to golom Muse u poslednjoj sekundi za trijumf "Kauboja", viđeno je sve što rukomet čini toliko uzbudljivim, a pohvale i jednima i drugima nizale su se sa svih strana dugo nakon epske borbe u Stokholmu.

Trebalo je izdržati sve i ostati na nogama, uzbuđenja i rezultatskog klackanja bilo je na pretek, pa zato Norvežani i Hrvati zaslužuju dubok naklon rukometnog sveta.

Stigle su pohvale i iz tabora srpskog tima koji se nije proslavio na šampionatu Starog kontinenta, tačnije poslao ih je Stefan Vujić, momak koji oseća posebnu naklonost prema hrvatsom timu za koji je igrao do 2018. godine.

Na svom fejsbuk profilu Stefan nije krio oduševljenje viđenim u polufinalu, jednako su ga impresionirali i Hrvati i Norvežani, pa im je poslao poruku punu poštovanja..

- Ustanite i zaplješćite!!!! I jednima i drugima jer od ovog nema dalje! Wooow... j***** gladijatori! - napisao je Vujić.

-

Stefan Vujić Printskrin: Facebook

Video: Golmana Cuparu izrešetali smo pitanjima, neka je jedva odbranio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putinci

    24. januar 2020 | 22:57

    Idi ti nazad kod njih!

  • Ha ha

    24. januar 2020 | 22:31

    😂😂😂 Srbi...

  • Veca

    25. januar 2020 | 08:31

    Vi hvalite druge, a sebe ne vidite kako ocajno igrate. Nigde zara, pobede, truda, da covek ne poveruje kakva losa atmosfera u timu. A trener o njemu bolje i ne komentarisati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA