Francuzi stižu u Srbiju: Rukometaši saznali rivale u kvalifikacijama za EP 2022. godine

Belgija i Grčka su ostale dve selekcije

  • 0
Marko Vujin, rukometna reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Muška rukometna reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, igraće protiv Francuske, Belgije i Grčke u okviru grupe 1, odlučeno je danas žrebom u Bratislavi.

Odranije je poznato da će po dve najbolje plasirane ekipe iz svih osam grupa, odnosno, četiri najbolje trećeplasirane selekcije, izboriti plasman na EURO zajedno sa selekcijama domaćina, te aktuelnim finalistima EURO 2020. Španijom i Hrvatskom.

Kapiten nacionalnog tima Nemanja Ilić smatra dea smo dobili korektnu grupu i da imamo dobru šansu da se plasiramo na još jedno Evropsko prvenstvo.

- Sa Belgijancima smo u prethodnom ciklusu remizirali i zabeležili pobedu. Kvalitetniji smo, ali ne smemo se opustiti i misliti da će biti lako. O Francuzima ne bi trebalo trošiti reči. Svi znaju ko su i kako igraju, ali nisu nepobedivi. Sa Grčkom se nismo sastajali u prethodnom periodu, ali ni tu nema dileme. Kvalitetniji smo i očekujem sva četiri boda protiv njih - izjavio je kapiten Ilić za sajt RSS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA