Otkazan završni turnir Lige šampiona za rukometašice

Zbog zdravstvene situacije u celoj Evropi EHF je odličio da otkaže turnir žena

  • 0
Srpske rukometašice Foto: Arena sport

Evropska rukometna federacija je donela odluku da otkaže završni turnir koji je trebalo da se održi od 3. do 6. septembra u Budimpešti. Odluku je potvrdio Izvršni odbor EHF-a koji se u petak okupio putem video konferencije.

EHF je objavio da neće biti turnira, koji je trebalo da se održi u Budimpešti od 3. do 6. septembra.

- Uvek smo bili u bliskom kontaktu sa Mađarskim rukometnim savezom koji nas je redovno obaveštavao o faktorima kao što su brojna ograničenja, na primer, međunarodna putovanja i priređivanje velikih događaja. - rekao je predsednik EHF-a Mihael Viederer.

Doneta je i odluka da nova sezona počne kako je i planirano, 12. i 13. septembra, a žreb za grupnu fazu biće održan 1. jula u Beču.

I dalje je na snazi odluka o održavanju finalnog turnira muškaraca početkom oktobra meseca, ali na njemu neće biti četvrtfinalnih duela, nego će se za titulu prvaka Evrope, na osnovu plasmana u ligaškom delu takmičenja boriti Mec, Brest, Esbjerg i aktuelni šampion Evrope, Đer.

Video: Golmana Cuparu izrešetali smo pitanjima, neka je jedva odbranio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA