≫ 

Nemanja Nedović i dalje "u autu", povrede ga koče i u Panatinaikosu

Srbin od 29. januara nije odigrao ni minut u Evroligi

  • 0
nemanja nedović Foto: MN Press

Nova sezona, stara priča: Nemanja Nedović i u Panatinaikosu kuburi sa povredama pa je već neko vreme van terena. Tačnije od 29. januara kada je odigrao poslednji evroligaški meč.

Srpski bek ima problem sa povredom lista, očito je da je u pitanju ozbiljnija povreda, zbog koje ga neće biti u postavi Atinjana ni za naredni meč sa Makabijem. Biće mu to osmi meč koji propušta ove sezone.

Nedović je i dalje najbolji strelac ekipe sa 16.7 poena u proseku po meču.

PAO je verovatno uvideo da je Srbin sklon povredama koje ga prate već nekoliko sezona, pa je nedavno u roster dodao alternativno rešenje u spoljnoj liniji u liku Marija Hezonje.

Atinjani su treći otpozadi na evroligaškoj tabeli sa skorom od 9 poebda i 17 poraza.

Zvezda u Evroligi igra za čast jer je odavno izgubila šanse za plasman u TOP 8, a večeras (20.45) bi mogla da konačno zabeleži pobedu jer joj u goste dolazi poslednjeplasirani Himki koji je u velikim problemima. Kvota na keca je 1,35, a na pobedu crveno-belih s više od 6,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Himki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA