≫ 

Jedna od najboljih srpskih rukometašica se oprostila od reprezentacije

Slađana Pop Lazić je odlučila da završi reprezentaivnu karijeru

  • 1
slađana pop-lazić Foto: MN Press

Srpska rukometašica Slađana Pop-Lazić završila je reprezentativnu karijeru i neće igrati u baraž mečevima protiv Slovačke za plasman na Svetsko prventsvo.

- Smatram da je vreme za mlađe generacije. Hoću da se više posvetim sebi, klupskoj karijeri, tim pre što moj Brest ima priliku da zaigra na F4 Lige šampiona.

- U ovom trenutku, ovo je definitivna odluka, jer postoji i ono "nikad ne reci nikad". Jednostavno, ništa se ne zna" -rekla je Pop Lazić u intervjuu za Večernje novosti.

Neuspeh na olimpijskom kvalifikacioniom turnru u Đeru imao je uticaj na odluku rukometašice koja je u dresu Srbije odigrala 110 utakmica i postigla 324 gola.

- Iskreno, ima i toga. Ostao je veliki žal što nismo odigrale bolje, što nismo izvadile japansku vizu. Shvatila sam i da su neke druge reprezentacije dosta podmladile ekipu. Možda je ovo što smo do sada uradile i naš maksimum. Znam da je uspeh izboriti i kvalifikacije, ali nismo uspele.

- Verovatno je to presudilo je da se povučem - istakla je Pop Lazić, koja veruje da će rukometašice pobedi Slovačku u baražu za SP u Španiji.

- Želim im svu sreću. Verujem u njih i nadam se da će izboriti Španiju. Ali, ovog puta ću ih, kao i svi u Srbiji, bodriti sa malih ekrana - zaključia je Pop Lazić.

Video: Cvetković: Rukomet kod nas je mrtav, da ga nisam napustio verovatno bih i ja bio!

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    9. april 2021 | 18:50

    Pametno Gordana. Svaki tim mora da shvati da je njegov vrhunac prevaziđen. Vi nisačim niste dokazale da kao tim, a sa ovim pristupom igri, treba da dalje opstanete. Ti si to shvatila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA