≫ 

Srpkinje uz Baju proslavljale plasman na Svetsko prvenstvo: Orio se "Koktel ljubavi" na Voždovcu!

Zasluženo slavlje naših rukometašica

  • 1

Ženska rukometna reprezentacija Srbije je uspela da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo koje će se održati u decembru ove godine, a zatim su znale i kako da proslave ovaj uspeh.

Srpske rukometašice su u prvoj utakmici baraža, koja se igrala samo četiri dana ranije, savladale Slovačku na gostujućem terenu sa sedam golova razlike, bilo je 26:19 za Srbiju.

Ovaj rezultat je značio ogromnu prednost, ali ne i siguran plasman. U Srbiji, tačnije SC Voždovac, viđena je još jedna sjajna utakmica rukometašica Srbije, koje su ponovo savladale selekciju Slovačke sa 32:25, te su na taj uspele da obezbede plasman na SP

Ovo je ogroman rezultat naše selekcije, ali i selektora Uroša Bregara koji je na to mesto postavljen pre manje od mesec dana.

Šou je nastao tek nakon kraja meča, kada su rukometašice snimljene kako slave uz hit pesmu Nedeljka Bajića Baje.

Podsetimo, SP će se održati u Španiji ove godine. Prvenstvo će početi 2. decembra, a trajaće do 19. decembra, kada će na programu biti finalne utakmice.

Video: Ovako su srpske rukometašice slavile negativne testove na kovid pred meč sa svetskim prvakinjama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Role

    22. april 2021 | 10:48

    Nije to ni igra ni protivnik za ovako veliko veselje a generalno sem dve tri igracice ostale bi trebale da prepuste mesto mladjim igracicama kao sto je to ucinila Pop Lazic jer sa ovim istim nema i nece biti nikakvih rezultata ma ko bio na klupi jer igraju istrosene igracice koje nisu mogle da naprave neku iole vaznu pobedu a kamoli vredan rezultat u protivnom zenski rukomet je odavno na ivici ambisa i preti mu veliki sunovrat ako se nesto ne promeni ovde kod nas u svim strukturama pocev od rada sa mladih devojcicama i trenera pa sve do predsednika klubova i organizacije u rss.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA