Nenormalne cifre: Prodato 30 sekundi reklame na Superboulu za 6,5 miliona dolara

On je naglasio da ih mreža sa namerom čuva zbog velike potražnje

  • 1
Tom Brady, Tom Brejdi Foto: Tanjug/AP

Američka medijska mreža En-Bi-Si saopštila je da je nedavno prodala 30 sekundi reklamiranja tokom predstojećeg Superboula (finale NFL sezone) za rekordnih 6,5 miliona dolara.

Šef marketinga En-Bi-Si sportsa Den Lovinger rekao je novinarima da su reklame za pokrivanje 52. izdanja Superbola, koje će se održati 13. februara 2022. godine na stadionu "SoFi" u Inglvudu, u Kaliforniji, uglavnom prodate, a ostalo je svega par praznih termina.

On je naglasio da ih mreža sa namerom čuva zbog velike potražnje.

- Videli smo zahteve o našim preostalim terminaima, ali prilično probirljivo radimo da od toga što je preostalo izvučemo najviše što možemo - kazao je Lovinger.

On je otkrio da je 30 sekundi rekame prodato za 6,5 miliona dolara, a kupci reklama će moći da se reklamiraju i u događajima kao što su Zimske olimpijske igre.

Tokom pedesetog izdanja Superboula, za 30 sekundi reklame plaćano je 5,5 miliona dolara, što je manji pad u odnosu na godinu dana ranije, kada je bilo potrebno izdvojiti 5,6 miliona.

Video: Piksi: Sportska nesreća, možemo da budemo ponosni na fudbal koji igramo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA