Osvojio je Ligu šampiona sa Partizanom i Zvezdom, a sada napada novu krunu sa trećim srpskim klubom!

Duško Pijetlović veoma srećan što je ponovo u Srbiji i može da igra vaterpolo na vrhunskom nivou, ali i da postavi rekord

  • 2

Vaterpolo klub Novi Beograd predstavio je u subotu prvi tim za novu sezonu, ali i sve takmičarske selekcije kluba za 2021/22.

Tim je sastavljen za najveće domete, a  jedan od lidera Duško Pijetlović smatra da mogu da napadnu sve trofeje.

- Ne mogu da kažem da je ovo najjači tim u kojem sam igrao u karijeri, jer sam igrao u vrhunskim ekipama, ali je najjači u kojem sam igrao u Srbiji. Mada, teško je to analizirati i više aspekata.

- Meni je drago što sam se vratio da igram u svojoj zemlji i to na vrhunskom nivou i da napadnem Ligu šampiona. Imamo jak tim, ali treba da se uigramo i da ostvarimo zamilsi trenera Vujasinovića - kaže Pijetlović.

On lično ima priliku da postavi nestvaran rekord i da sa trećim klubom iz Srbije osvoji Ligu šampiona. Prethodno je to uradio sa Partizanom 2011, pa sa Zvezdom 2013. a onda je još dva puta osvajao sa Pro Rekom.

- Ima šansu i imam dosta nekih rekorda koje mogu da ostvarim sa klubom, a nadam s da hoću. Ne samo zbog rekorda, već i zbog svoje lične satisfakcije, ali i ljudi koji nas prate i podržavaju - kaže Pijetlović.

Video: Stvoren najjači vaterpolo tim ikada u Srbiji, spreman da pokori Evropu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo

    3. oktobar 2021 | 10:37

    Jedan je Partizan,sve ostalo umetno

  • Hogar

    3. oktobar 2021 | 11:47

    Šapić krenuo da pravi klub. Doduše on nije bio u Partizanu, a ostalima, koji ne bi boli to što jesu želim da sve razočarala, pa I sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA