≫ 

Novi Pazar istupio iz lige posle incidenta navijača Zvezde

Odluka je doneta jednoglasno

  • 80
Navijači Zvezde sa transparentom Foto: RK Novi Pazar

Upravni odbor Rukometnog kluba Novi Pazar doneo je u četvrtak odluku da istupe iz Arkus lige Srbije, javlja radio Sto plus.

Ova odluka je doneta jednoglasno, a sve zbog incidenata na nedavnom meču protiv Crvene zvezde, kada su navijači crveno-belih peval uvredljive pesme i imali neprimeren transparent na tribinama.

Podsetimo, čelnici Novog Pazara su još pre nekoliko dana najavili da će najverovatnije istupiti iz lige, a trenutno se očekuje i zvanično saopštenje kluba.

Takođe, nedavno se oglasila i Arhus liga iz koje je poručeno da incident nema veze sa rukometom i da je pokrenut postupak protiv Zvezde.

Video: Prekid meča u Novom Pazaru posle trećeg gola Partizana: Igrači mole Grobare da sklone sliku Mladića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxl

    14. oktobar 2021 | 14:50

    Svi fudbalski klubovi koji gostuju u Novom Pazaru ,po toj logici bi trebali da napuste ligu jer se dobro zna šta i kakve poruke dobijaju sa tribina.

  • Zeljko ex JSO

    14. oktobar 2021 | 14:57

    Još kad bi se iselili u tursku bilo bi ekstra!

  • Baxter

    14. oktobar 2021 | 14:49

    Sad nek idu u Tursku gde i vole! Da je srece da istupe iz svih sportova i nasih liga a ne ko sad da ih Rasim na silu odrzava u Ling Long ligi iako su usli u istu kao ekipa koja je zauzimala 10. mesto u drugoj sto nema nigde u svetu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA