≫ 

Brutalno gaženje na utakmici u SAD, teško navijačko prebijanje zgrozilo svet

Dvojica navijača Tajtansa su doslovce nokautirana

  • 1
NFL Tuča Printskrin: T~witter/FloydMaywebster

Iako se huliganstvo na tribinama gotovo uvek vezuje za evropski fudbal, kao i za južnomaerički, u poslednje vreme svodočimo i ozbiljnom izlivu nasilja na mečevima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tamo gde sve puca od adrenalina i testosterona - u NFL ligi.

Sa meča najjače lige američkog fudbala stiže nam prilično uznemirujući snimak na kojem se najbolje može videti da i na tribinama u SAD postoje i te kako brutalni sukobi, doduše u dalekom manjem obimu nego na drugom, tradicionalnijim mestima za tako nešto.

Naime, na nedavnoj utakmici između Los Anđeles Remsa i Tenesi Tajtansa, dvojica fanova gostujućeg tima su, kako se čini, previše bili razdragani zbog vođstva njihove ekipe, baš tamo gde je to bilo opasno - u košnici fanova Remsa.

Po koja čaša piva, sitna provokacija, i desilo se neizbežno.

Revoltirani, isprovocirani, navijači Remsa su krenuli na dvojicu pristalica Tajtansa, koji se, najblaže rečeno, nisu dobro proveli. U nastavku, u videu koji je snimio jedan od svedoka ovog incidenta, najbolje se može videti sva brutalnost dvojice najratoborsnijih navijača ekipe iz Los Anđelesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum Žoržo

    9. novembar 2021 | 19:48

    Koliko ja vidim ovaj brkajlo sa brojem 1 na dresu nokautirao obojicu, niko drugi se nije mešao ako ne računamo onog debila što je zgazio ovog onesćenog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA