Veliki preokret na pomolu? Brejdijev otac i agent demantuju da je Tom odlučio da se penzioniše

Dilema koju samo legendarni kvoterbek može da razreši

  • 1
Tom Brady Foto: Tanjug/AP

Američki ESPN objavio je u subotu uveče da legendarni Tom Brejdi posle 22 godine završava karijeru u kojoj je sedam puta bio prvak u američkom fudbalu, jednom više nego bilo koji NFL klub.

Međutim, čini se da su novinari požurili s objavom jer je uskoro vest demantovana.

"Bličer Report" tvrdi da je Brejdi Baksima rekao kako "još nije ni blizu odluke o penziji", a citira i njegovog oca Toma Brejdija Seniora:

- Tomi nije doneo konačnu odluku ni da ide ni da ne ide u penziju. Svako ko tvrdi drukčije apsolutno je pogrešno informisan - rekao je otac najvećeg američkog sportiste u istoriji.

Dakle, još je otvorena opcija da ultimativna legenda NFL-a i jedan od najvećih američkih sportista u istoriji nastavi karijeru, iako bi na kraju lako moglo da se ispostavi da su izvori ESPN-a bili u pravu.

- Razumem potrebu za spekulacijama o Tomovoj budućnosti. Ne ulazeći u istinitost ovih izveštaja, Tom je jedina osoba koja može da objavi svoje planove s potpunom tačnošću - poručio je agent Toma Brejdija.

Brejdi je prvih 20 sezona proveo u Nju Ingland Patriotsima, a već tada se kalkulisalo o njegovom penzionisanju. Ali, umesto toga on je potpisao za Tampa Bej Bakanirse i u prvoj sezoni osvojio sedmi Superboul.

Ove sezone zaustavljeni su u plej-ofu porazom od LA Remsa od 30:27.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA