≫ 

Odlazak GOAT-a! Tom Brejdi zvanično potvrdio kraj karijere

Legenda kakvu NFL nije imao stavila tačku na karijeru

  • 4
Tom Brady, Tom Brejdi Tom Brejdi / Foto: Tanjug/AP

Legenda NFL-a, i jedan od najboljih sportista svih vremena, Tom Brejdi, potvrdio je da je završio karijeru. Ono što se najavljivalo prethodnih nekoliko dana, sada je i zvanično potvrđeno od strane samog Brejdija, koji je istakao da nije bio u mogućnosti da pruži 100 odsto svojih mogućnosti i da zbog toga stavlja tačku na karijeru.

Uvek sam verovao da je u sportu i fudbalu pristup "sve ili ništa", ako nisi na 100 odsto svojih mogućnosti, nećeš uspeti, i uspeh je ono to volim toliko u našem sportu. Imate fizičke, mentalne i emotivne izazove svakog dana i to mi je omogućilo da maksimalno iskoristim svoj najveći potencijal. Dao sam sve od sebe poslednje 22 godine. Nemate prečice na terenu, kao ni u životu. Teško mi je da ovo napišem, ali tako je kako je. Neću više biti na takmičarskom nivou. Voleo sam svoju NFL karijeru i sada je vreme da svoje vreme i energiju posvetim drugim stvarima.

Imao sam mnogo prisećanja na prošlost u poslednjih nekoliko nedelja, postavljao sam sebi teška pitanja. I veoma sam ponosan na ono što smo ostvarili. Moji saigrači, treneri, rivali i navijači zaslužuju 100 odsto od mena, ali trenutno je najbolje da prepustim teren i novoj generaciji posvećenih sportista -  napisao je Brejdi u svom oproštajnom pismu na Tviteru.

Brejdi u penziju ide kao najbolji kvoterbek i najbolji igrač u istoriji NFL-a. Osvojio je sedam Superboula, mahom igrajući za Nju Ingland Petriotse. Tri puta je proglašavan za najboljeg NFL igrača, pet puta je bio MVP Superboula, a drži rekorde i po broju tačdauna i jardi. Faktički su svi NFL rekordi u njegovim rukama.

Video: Ona jedna od najlepših, on zvezda Superboula: Evo kako lepa bivša manekenka navija za svog dragog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seljo

    1. februar 2022 | 16:25

    goat je koza a pise se G.O.A.T.

  • Oppo

    1. februar 2022 | 16:11

    Odlazi najveći, a i u poznim igračkim godinama je bolji od deceniju mlađih igrača !

  • Bora Pralic

    1. februar 2022 | 16:31

    TOM BRADY and NOVAK DJOKOVIC the greatest athletes ever ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA