Njegov potez na 40 sekundi do kraja je rešio Superboul: "Ovo je obećanje koje sam dao ćerki"

Svi se pitaju da li će Donald sada u penziju

  • 0
Eron Donald Foto: AP/Tanjug

Jeste Kuper Kap MVP 56. Superboula i sa dva tačdauna je povukao Los Anđeles Remse ka trijumfu protiv Sinsitati Bengalsa, ali nikako ne smemo da zaboravimo potez Erona Donalda na nekih 40 sekundi do kraja!

Jedan od najboljih odbrambenih NFL igrača ikada zaustavio je kvoterbeka Bengalsa prilikom poslednjeg pokušaja za jedan jard i time je bukvalno stavio prstenje na svoju i ruke svojih saigrača.

Ono što je svakako najznačajnije jeste to da je Donald napokon uspeo da se dokopa najvažnijeg trofeja i slavi u Superboulu, gde je pre tri godine učestvovao u porazu Remsa od Nju Ingland Petriotsa.

Pre utakmice pisalo se da bi Donald mogao u penziju ako Remsi slave, ali je pomenuti igrač odložio odgovor na to pitanje.

- Trenutno uživam u ovim trenucima sa momcima. Sada i moja deca dolaze na teren. Ovo je obećanje koje sam dao mojoj ćerki, sad samo želim da uživam. Tako sam srećan. Toliko sam sanjao i želeo ovo. Najbolji osećaj na svetu. Bog je veliki, ne znam šta više da kažem. Ovo je pravi blagoslov - rekao je emotivni Donald.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA