Fudbaler Remsa igrao Superboul u patikama vrednim 200.000, evo zašto su toliko koštale

Dizajnirane su upravo za ovaj spektakl

  • 1
Loren Vulf, Odel Bekam Foto: AP/Tanjug

Primač Los Anđeles Remsa Odel Bekam Junior privukao je veliku pažnju tokom Superboula, jer je u trijumfu njegovog tima nad Sinsinati Bengalsima (23:20) nosio patike vredne 200.000 dolara!

Bekam je poznat po tome što za mečeve u NFL često konstruiše izled svojih patika, a ovaj put je otišao korak dalje i na niih je dodao dijamante. Svaka patika je imala znak sponzora sa strane, a obe "trake" su bile pune dijamanata.

Ukupno ih je bilo 1.494 u obe patike, imali su 25 karata i bili su besprekorno čisti. Takođe, ispod dijamanata je bilo i oko 150 grama 14-karatnog žutog zlata, a za pravljenje ovih patika bilo je potrebno više od 100 sati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Los Angeles Rams (@rams)

Patike je izradio "Shoe Surgeon" koji je poznat po tome što regularnoj obući dodaje vrhunske materijale. Često koristi i različite vrste životinjskih koža i naplaćuje hiljade dolara za svaki par koji proda.

Što se tiče Bekama, njemu je ovo bio prvi Superboul, a pre meča za sreću je poljubio svoju devojku Loren Vulf čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA