≫ 

Preminuo moćni američki bodibilder (29): Pronađen onesvešćen u svom stanu posle treninga

Iza sebe je ostavio ženu i dete

  • 3
Bostin Lojd Foto: Instagram / Printscreen

Poznati američki bodibilder, Bostin Lojd koji se dugo javno izjašnjavao da koristi steroide i na društvenim mrežama je javno kačio slike svog mišićavog tela, preminuo je u 29 godini ostavivši iza sebe ženu i dete. 

On se onesvestio u svom domu u Springhilu na Floridi 25. februara i to nakon što se vratio sa treninga u teretani. Brzo je transportovan u bolnicu, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt uprkos svim naporima da mu sačuvaju život.

Doktori su pokušali reanimaciju uz pomoć uređaja moderne generacije, ali nesrećni Lojd nije reagovao. Iako nije objavljen zvaničan uzrok smrti, pretpostavlja se da je snažni bodibilder doživeo srčani udar.

Bio je vrlo poštovan i cenjen među svojim kolegama, uzeo je učešće na brojnim bodibilding takmičenjima, a bio je omiljen i među publikom sa kojom je imao sjajan odnos. Na svom zvaničnom sajtu reklamirao je peptide, aminokiseline koje pomažu i utiču na rad mišića. Oni su, inače, ilegalni u mnogim zemljama.

Video: Bodibilder bez ruku vam pokazuje da je sve moguće u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    28. februar 2022 | 23:48

    Sad je nabildovan les.

  • Larva

    28. februar 2022 | 23:41

    Bolest!

  • Ivan

    2. mart 2022 | 19:40

    Ovako nešto može da snađe svakog profi body builder - a, a nije od toga daleko ni Nadal koji od kada su mu odrešili ruke, kao sa lanca... sve i do daske...!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA