≫ 

Igračice Zvezde i igrači Partizana zajedno pozirali s peharima: Očitali su lekciju zdravog rivalstva

Odbojka pokazala zdravo rivalstvo večitih u najlepšem svetlu

  • 2
ŽOK Crvena zvezda, OK Partizan Foto: MN Press

Odbojkaši Partizana osvojili su Kup Srbije, dok je pehar u ženskoj konkurenciji pripao Crvenoj zvezdi. Tako su trofejne sale sportskih društava večitih rivala tako su postale bogatije za po jedan pehar.

Završni turnir se igrao u Lajkovcu. Prvo je Partizan odmerio snage sa Mladim radnikom i slavio sa 3:1, dok je kasnije istim rezultatom Zvezda pobedila domaći Železničar.

Posle meča viđena je i najlepša slika. Odbojkaši Partizana i odbojkašice Zvezde zajedno su pozirali fotoreporterima sa osvojenim peharima uz zagrljaje.

Istina, u odbojci nema toliko tenzije i tolikog rivalstva između večitih rivala, ali su bez dileme igrači Partizana i Zvezde poslali najlepšu sliku o zdravom rivalstvu, naročito kada se pogleda šta se dešava u fudbalu, gde je bilo teških reči i rata saopštenjima, a takođe su i na košarci viđene uvrede i neprimeren repertor, što je nažalost slika na koju smo navikli, bilo da se igra pred navijačima Partizana ili Zvezde.

Mnogi bi posle ovih fotografija mogli da se ugledaju na odbojkašice i odbojkaše večitih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek

    7. mart 2022 | 10:11

    Neko mora da prekine ovu netrpeljivost između ova dva rivala. Nekada su igrači Partizana i Zvezde na terenu bili ljuti protivnici, a u stvarnom životu kućni prijatelji i kumovi.

  • nibrS

    7. mart 2022 | 09:21

    Svaka vam čast normalni ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA