≫ 

Vojvodina nokautirala Partizan i ušla u finale domaće lige, Spartak izborio majstoricu protiv Zvezde

Lale će sačekati na svog rivala u finalu domaćeg šampionata u odbojci

  • 0
OK Vojvodina Foto: MN Press

Očekivalo se da posle prvog meča u Novom Sadu, Partizan u Beogradu barem pruži solidan otpor protiv Vojvodine, ali od toga nije bilo ništa. Lale su pokazale da su trenutno daleko kvalitetnije od crno-belih i zasluženo su postali prvi finalisti domaće Lige u odbojci - 0:3 (22:25, 15:25, 13:25).

Deluje da je Partizan progresivno igrao gore kako je meč odmicao, a da je Vojvodina podizala nivo igre. U prvom setu je viđena manja drama kada je domaći tim prišao na 19:20, ali je baš tada gostujući sastav napravio seriju od dva poena i potom razliku sačuvao do kraja.

U preostala dva seta, sve je već bilo rešeno u ranoj fazi. Tako je Vojvodina u drugom delu već na polovini seta vodila sa 7:13, da bi potom tu razliku do kraja uvećala, a slično je bilo i u trećem setu, koji je bio najkraći danas.

Daleko zanimljiviji meč videli smo u Subotici gde je Spartak uspeo da produži seriju protiv Crvene zvezde pobedivši u četiri seta - 3:1 (22:25, 25:18, 25:13, 25:16).

Iako su loše krenuli, Subotičani su zbili redove i odigrali su sjajan drugi, treći i četvrti set. Podsetili su na dobru igru iz prvog meča kada su imali šansu da u petom setu slave u Beogradu.

Videćemo da li će se tako u finalu sastati dva vojvođanska tima ili će ipak Zvezda uspeti da odbrani domaći teren i prođe dalje.

Video: Italijan koji je nasledio Terzića: Novi selektor odbojkašica o očekivanjima u budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA