≫ 

Vaterpolisti Novog Beograda stigli do prvog trofeja u istoriji: Srušen Jadran za titulu u regionalnoj ligi

Sjajan uspeh za tim iz prestonice

  • 0
VK Novi Beograd - VK Breša Foto: Slobodan Sandić/Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda su pred punim tribinama bazena "11. april" u finalu regionalne lige savladali Jadran iz Splita sa 14:11 i tako su osvojili prvi trofej od osnivanja kluba.

Momci koje trenira Igor Milanović imali su najbolji skor i na kraju ligaškog dela regionalnog takmčenja, pa su sa prvog mesta krenuli u borbu za titulu, a na završnom turniru su dokazali da su u ovom trenutku najbolja ekipa u regionu.

Odlučujuća je bila treća deonica u kojoj su domaći serijom 4:0 došli do tri gola prednosti što je za Splićane bilo nedostižno.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Strahinja Rašović sa tri pogotka, dok su po dva gola postigli Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović i Nika Šušiašvili.

U redovima Jadrana bolji od ostalih bio je Jerko Marinić Kragić koji se tri puta upisao u listu strelaca. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Duško Pijetlović.

Treće mesto osvojili su vaterpolisti Juga koji su u toj borbi savladali Radnički iz Kragujevca sa 18:15.

Video: Milanović: Sampouzdanje se stiče pobedama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA