≫ 

Detalji napada na hrvatskog rukometaša koji je preminuo: Tukla ga trojica, pao na asfalt i izgubio svest

Poznati novi detalji tragičnog događaja

  • 9
Denis Tot Foto: Instagram/denis_tot

Okolnosti pod kojima se desila smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) i dalje nisu u potpunosti jasne. Dana kada se dogodio napad stizale su oprečne informacije iz Severne Makedonije i Hrvatske. Dok su mediji iz jedne zemlje tvrdili da je rukometaš pretučen, zvaničnici bolnice u koju je bio primljen rukometaš objasnili su da se fizički napad nije dogodio, već da je u pitanju infarkt.

Dan nakon tragičnog togađaja oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, koje je izašlo sa detaljima o tome ko je, kada i kako napao Tota.

- Dana 7. aprila oko 3.30 sati ispred noćnog kluba koji se nalazi u gradskom parku došlo je do verbalne svađe između osobe D.T. (28) iz Republike Hrvatske, s privremenim boravkom u Makedoniji i osobe A. Lj. (28), K. L. (19) i A. K. (22) iz Skoplja, pri čemu su tri osobe napale i udarile D.T. u glavu. Pao je na asfalt i izgubio svest - stoji u saopštenju.

Tokom današnjeg dana stigla je i informacija da su dve od pomenute tri uhapšene, dok je jedna u bekstvu, a takođe je dostupan i video snimak na kom se vide detalji napada.

Boris Tot, brat preminulog hrvatskog rukometaša, pre ovih informacija je tvrdio da njegov brat nije pretučen i da je preminuo od srčanog udara.

Video: Užasan snimak prebijenog mladića u Prijepolju: Lice krvavo i u modricama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    9. april 2022 | 18:17

    Ako su siptari, onda je u pitanju devojka njihova jer oni nedaju svoje kao Arapi ali tudje hoce cak i na silu. Jadan decko i roditelji, saucesce porodici, tesko je danas imat mir na divljem zapadu, nije to ona Yuga zemlja mira kulture i druzenja.

  • 1992.

    9. april 2022 | 18:21

    Nek i dalje tvrde da su im šiptari braća...

  • Aco

    9. april 2022 | 18:36

    Mediji su danas pisali da mu se oglasio brat i demantovao navode o tuči. Njegova izjava je da je umro od srčanog udara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA