≫ 

Vaterpolo derbi plej ofa: Novi Beograd gostuje u Šapcu

Posle lake pobede u Beogradu, drim tim očekuje da plasman u finale slavi u Šapcu

  • 0
VK Novi Beograd - VK Olimpijakos

Foto: MN Press

Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 19 časova gostuju ekipi Šapca u revanš meču polufinala plej-ofa Suprelige Srbije. Novobeograđani su u prvoj utakmici na svom bazenu lako i ubedljivo trijumfovali sa 12:6 i još samo jedan trijumf ih deli od plasmana u veliko finale.

- Idemo u Šabac sa željom ponovimo dobru igru sa našeg bazena i da završimo posao u dve utakmice – kaže pomoćni trener u stručnom štabu Novog Beograda Aleksandar Bakić i dodaje:

- Izuzetno respektujemo ekipu Šapca. Oni su pokazali ove sezone da su tvrd orah. U nekoliko navarata su namučili favorite, a čak su u četvrtfinalu eliminisali Crvenu zvezdu. To je skup sjajnih pojedinaca, izdvojio bih Ognjena Stojanovića, koji je naš reprezentativac i odličnog golmana Filipovića. Iz svih tih razloga bićemo maksimalno koncetrisani i spremni da dobijemo utakmicu, da ništa ne prepustimo slučaju i da se plasiramo u finale – konstatovao je Bakić.

Novi Beograd je protiv Šapca iz sva četiri ovosezonska duela izaašao kao pobednik, a prvotimac Novobeograđana Vasilije Martinović ističe da bez obzira na sve to u ekipi neće biti bilo kakavog opuštanja.

- Nadam se da ćemo zabeležiti pobedu i da ćemo na pravi način ovaj meč iskoristi za sve ono što nam predstoji u finišu sezone. Ali, idemo korak po korak. Prvo želimo da zabeležimo trijumf u Šapcu. Činjenica je da u duelu sa njima ove sezone ne znamo za poraz, ali to ne mora ništa da značli. Igramo na njihovom bazenu i zato ne sme da bude bilo kakvog opuštanja. Uveren sam da će svi moji saigrači dati sve od sebe odradimo utakmicu na najbolji način i zbog našeg samopouzdanja u finišu sezone – rekao je Martinović i potom poručio:

- Odbrana je bila ključ u prošlom meču. Imali smo potreban nivo koncterecaije i čvrstine u odbrani, a iskoristili smo na pravi način šanse u napadu. Stekli smo osetnu prednost, a posle je sve bilo lakše. To je model koji treba da primenimo i u revanšu – zaključio je Martinović.

Video: Dušan Mandić poziva Beograđane da gledaju drim tim i bodre ga do titule prvaka Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA