Dva klika za 2.000 dinara!

Dovoljno je samo da se registruješ na mozzartbet.com

  • 0
Mozzart Foto: Mozzart

Sve je spremno za 4. kolo Mozzart Bet Superlige, a spremna je i Mozzartova nagrada tim povodom - 2.000 dinara do kojih možeš da stigneš u samo dva klika!

S tim što će ovo kolo vrhunac doživeti već u petak, jer Partizan u 18.55 gostuje Novom Pazaru, dok Zvezda u 21.00 dočekuje Radnik iz Surdulice, pa je 2.000 dinara moguće osvojiti u petak i subotu.

Generalni sponzor Mozzart Bet Superlige pripremio je savršen poklon dovoljno je samo da se besplatno registruješ, a zatim i verifikuješ svoj nalog na sajtu mozzartbet.com u petak 29. i nedelju 30. jula i zaradićeš pravi bonus od 2.000 dinara!

Pravo na bonus ostvaruju igrači koji se registruju 29. i 30. jula 2022. i uspešno verifikuju svoj nalog. Ukoliko igrač tokom ovih datuma kompletira proces registracije i verifikacije, bonus u iznosu 2.000 RSD će mu biti dodeljen u ponedeljak 1. avgusta i biće raspoloživ na kartici Freebet za uplatu svih tiketa.

Osim toga, Mozzart i ovog vikenda na stadionima na kojima se igraju mečevi Mozzart Bet Superlige organizuje promocije gde će vas obradovati poklonima, u vidu vaučera i bonusa za klađenje, kao i atraktivnih majici, a pripremili smo opet i besplatno pivo u Mozzartovim lokalima širom Srbije - sve što je potrebno jeste da na tiketu sa minimalnom uplatom od 100 dinara stavite barem jedan par Mozzart Bet Superlige i čeka vas besplatno pivo, bez obzira na to da li je tiket dobitan ili ne.

Registruj se na mozzartbet.com.

Gledaj Mozzart Bet Superligu.

Budi pobednik.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA