≫ 

Ništa od novog "večitog derbija": Zvezda nije prijavila ekipu za Sigma Kup!

Kako kažu, oni žele da se pozabave nešto krupnijim stvarima u 2023. godine

  • 0
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Desilo se ono što su mnogi želeli da se ne desi - Crvena zvezda je odustala od Sigma Kupa i ove zime neće ukrstiti koplja sa najboljim LoL ekipama Srbije, regiona, ali i okoline koja će učestvovati na ovom turniru.

Aktuelni vice-šampion EBL-a (Balkanske lige u LoL-u), kao i dvostruki prvak Regiona odlučio je da se povuče sa ovog takmičenja, zbog, kako su oni naveli, važnijih dostignuća koja će ih dočekati u 2023. godini.

Ovo automatski znači da će publika u Srbiji i regionu biti uskraćena za novi "večiti derbi" u ovoj igrici, ali bez obzira na to, nova sezona EBL lige je jako blizu.

Saopštenje Crvene zvezde povodom istupanja iz Kupa prenosimo u celosti.

- Kako uskoro započinje Sigma Kupa, želeli smo da vas informišemo o planovima organizacije za kraj aktuelene i početak naredne godine. Naše ambicije za 2023. godinu su da dignemo organizaciju na viši nivo. Da bismo ispunili taj cilj, neophodno je da budemo potpuno fokusirani na njega. Kao rezultat toga smo odlučili da preskočimo Sigma Kup. Zahvaljujemo se navijačima na razumevanju.

Podsetimo, Partizan je nedavno objavio svoj roster za ovo takmičenje i tamo se nalaze dva bivša LoL igrača Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA