ULOVI AVATARA! Ispuni OVU MISIJU i dobijaš ulaznicu za turnir koji ti može doneti 1.000 evra

Meridian predstavlja najjaču promociju za ljubitelje pokera ove zime - Ulovi Avatare i osvoji ulaznicu za poker turnire

  • 4
Meridian Foto: Promo/ Meridian

Ljubitelji najpopularnije kartaške igre posebno će uživati ove zime u Meridianu! Ako do sada niste isprobali Texas Hold’em Poker provajdera Playtech, sada vam se pruža savršena prilika za to jer se u periodu od 21. decembra do 16. januara ordržava Lov na Avatare!

Vaš zadatak je da ispunjavate misije i u zavisnosti od toga koliko misija ispunite bićete nagrađeni avatarima i avatar animacijama za stolovima. Glavni cilj promocije je da ispunite sve misije.

Ukoliko ispunite sve moguće misije očekuje vas ulaznica za €1.000 Joker Avatar freeroll turnir koji će se održati 17. januara. Misije koje vam stoje na raspolaganju možete pronaći u odeljku MISSIONS u okviru same igre.

Savršena zabava je pred vama, a za još bolji ugođaj i još veću avanturu instalirajte Meridian poker aplikaciju!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dambo

    21. decembar 2022 | 19:08

    Uuu ovo je fenomenalno. Moram da ucestvujem na ovom turniru.

  • Noa

    21. decembar 2022 | 15:53

    Meni je ovo takmicenje top,tj svako ko voli i igra poker u meridianu odusevice se .Misije su odlicne,bar ono sto sam do sada igrao,

  • Misutka

    21. decembar 2022 | 15:52

    uuuuu ja ako osvojim tu ulaznicu od 1000 e ima srcka da me strefi.Svakako poker svakodnevno igram na meridianovom kazinu i bice ovo teska borba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA