Vreme čitanja: oko 1 min.

OTVORENI ČAS KOŠARKE: Pokaži šta znaš, Fondacija Mozzart najbolje šalje besplatno na kamp Željka Rebrače

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija je oduvek zemlja košarke i svaka generacija nosi nove talente, a dečaci koji sanjaju da krenu stopama svojih idola sada imaju priliku da osvoje odlazak na kamp legendarnog Željka Rebrače

  • 0
Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

Fondacija Mozzart i Akademija Rebrača organizuju otvoreni čas košarke 20. juna u 18 časova na terenu Željko Rebrača u naselju Stepa Stepanović, a Mozzart za deset najspretnijih poklanja besplatno učešće na letnjem kampu na Zlatiboru od 16. do 25. jula.

Dečaci uzrasta od 11 do 18 godina mogu se prijaviti za otvoreni trening sa popularnim Bananamenom na broj telefona 060 51 50 037 ili porukom u DM na Instagram profilu @akademijarebraca. Naš proslavljeni reprezentativac će sa svojim stručnim timom posmatrati kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem odgovaraju na zadate vežbe i izabrati dobitnike stipendija za kamp.

Otvoreni čas je nastavak uspešne saradnje Mozzarta i Akademije Rebrača u okviru koje je veliki broj mladih do sada imao priliku da besplatno pohađa školu košarke i ostvari svoje snove. Prošle godine su najveći talenti kroz otvoreni trening takođe izborili stipendije za odlazak na kamp na Zlatiboru koji je tada okupio rekordan broj polaznika iz zemlje i regiona.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA