Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica Mandić veruje Željku Obradoviću: "Verujem u ovaj tim Partizana, nadam se da ću doći u Arenu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica je veliki navijač Partizana, a pričala je o klubu i tome kakva je atmosfera u kući kada se gleda derbi

  • 4

Jedna od naših najtrofejnijih sportistkinja svih vremena Milica Mandić, od 2021. Đuričić, pričala je u intervjuu za Telegraf o brojnim temama.

Pitali smo je o mišljenju za ovogodišnji tim Partizana, na šta je ona imala samo pozitivan odgovor.

- Mislim da treba malo više poverenja što se tiče ljudi. Da daju i Željku i celom timu više vremena. Ne može forma da se digne na samom početku, to je proces koji traje, mislim da je Željko to pokazao i prošle godine, gde krećeš od nule i pokazuješ da je svaka utakmica bila sve bolja i sve brojnija što se tiče publike. Ljudi su stekli veru u sve što taj tim može, tako da samo ne trebaju da zaborave kako je bilo prošle godine. Imam taj pozitivni osećaj, jer to pokazuju i svojim stavom i svojim izjavama i mislim da će to lepo da se završi - optimistična je Milica, puna poverenja u Željka.

Na pitanje hoćemo li je gledati u Areni u novoj sezoni istakla je da su majčinske obaveze, ipak bitnije u ovom trenutku.

- Ja se nadam da ću izdvojiti vremena. Stvarno je malo teško uveče izdvojiti vreme, treba uspavati Matiju i biti sa njim, to je meni najlepši deo dana, pa mi je teško sa te strane da se odvojim, ali se nadam da ću doći - istakla je Milica Đuričić.

Njen muž Marko Đuričić je takođe uspešan u tekvondu, a privatno je veliki navijač Zvezde, pa je otkrila kako se podnosi to rivalstvo u kući kada dođe vreme derbija.

- Sećam se kako sam ulazila u Halu Pionir, samo se okrenem, pogledam gore levo ka ćošku, vidim Marka sa kačketom. Mahnemo jedno drugom na distanci i to je to. Ali stvarno sada je to na nekom nivou šale i male provokacije. Neko se više vezuje za fudbal neko za košarku, pa postoji tu balans.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Mandić ide na EP u tekvondou, ali u novoj ulozi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kkpartizan

    15. oktobar 2023 | 13:06

    Kkpartizan

  • 🇭🇷🏁🇦🇱

    15. oktobar 2023 | 15:19

    Tuđmanov klub nepostojece države Jugoslavije osnovan u Zagrebu

  • Mrcke

    15. oktobar 2023 | 15:53

    Bila si vrhunski sportista, cemu ovo????? Navijaj za sebe, shvati da pola Srbije ne voli taj tvoj Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA