Vreme čitanja: oko 1 min.

Rukometašice žele dobar meč sa Nemicama: "Moramo biti fokusirane i agresivne"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izabranice selektora Bregara izgubile su šanse za plasman u polufinale

  • 0
Ženska rukometna reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Rukometašica Srbije Edita Nuković izjavila je pred meč sa selekcijom Nemačke, da njen ti mora biti fokusiran i agresivan na sutračnjoj utakmici.

Rukometašice Srbije poražene su juče od selekcije Poljske rezultatom 22:21 u meču prvog kola Treće grupe druge faze takmičenja na SP. Srbija je ovim porazom izgubila sve šanse za plasman u polufinale SP.

U subotu od 18 časova rukometašice Srbije igraju novi meč na Svetskom prvenstvu, ovog puta protiv Nemačke.

- Nemačka ima čvrstu odbranu sa fizički izuzetno snažnim igračicama. Golmanka im je u formi i trude se da igraju brz rukomet. Ako uspemo da ih usporimo kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici sa Danskom, to može da ih izbaci iz takta i da izgube strpljenje u odbrani. Ako uspemo da se odbranimo u prvih nekoliko brzih napada brzim vraćanjem u odbranu, i svedemo ih na borbu šest na šest, ovo može biti rezultatski neizvesna utakmica. Moramo biti fokusirane i agresvine ali svih 60 minuta jer ovakav protivnik greške i padove kažnjava - izjavila je Nuković za sajt RSS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA