Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Island na Evropskom prvenstvu u rukometu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kažu da je svaki početak težak...

  • 0
Toni Đerona Foto: MN Press / vp

Pred nama je početak Evropskog prvenstva u rukometuza muškarce, gde učestvuje i reprezentacija Srbije, koja će u prvom kolu igrati protiv selekcije Islanda, koji je veliki favorit u ovom meču, ali, ne treba otpisati ni Orlove.

Meč između Srbije i Islanda na programu je od 18 časova, uz direktan prenos na RTS 1 kanalu, kao i na prvom kanalu Arena sport Premiuma.

Srbija je dobila izuzetno tešku grupu na samom startu turnira, pošto se osim Islanda bori i sa Mađarskom i Crnom Gorom, dok će samo dve najbolje ekipe otići dalje.

Kada je reč o međusobnim duelima između Srbije i Islanda, ove reprezentacije su igrale četiri puta jedna protiv druge, obe selekcije su upisale po jednu pobedu, dok je dva puta ishod bio nerešen.

Ono što bi moglo da uplaši Orlove, jeste činjenica da Island već u sedam uzastopnih utakmica ne zna za poraz, dok je naša selekcija igrala potpuno promenljivo tokom pripremnog perioda za ovaj turnir.

(Telegraf.rs)

Video: Zagrmelo iz svlačionice srpskih juniora: Ko da mi otme iz moje duše Kosovo! Slavi se polufinale SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA