Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata cifra: Evo koliko je Ašer zaradio od nastupa na poluvremenu Superboula, brojka će svakog iznenaditi!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reklo bi se da je pomalo i očekivano, ali...

  • 2
Ašer i Ališa Kiz na Halftajm šou Superboula Foto: Tanjug / AP

Održan je još jedan, zapravo 58. po redu Superboul, gde su po prvi put u svojoj istoriji Kanzas Siti Čifsi odbranili Lombardijev trofej i to tako što su u poslednjim trenucima produžetka postigli tačdaun za pobedu protiv San Francisko Fortinajnersa rezultatom 25:22.

Kao i svake godine, Superboul privuče ogroman broj gledalaca kako u samom SAD-u, a tako i širom sveta, dok se s ogromnom pažnjom čeka i nastup neke od zvezda na poluvremenu, kako bi ugođaj bio potpun.

Mnoge zvezde su imale tu čast, od Rijane, Džastina Timberlejka, pa sve do Snup Doga, Fifti Senta, Kendrika Lamara, Eminema i mnogih drugih, svi su oni bili deo spektakla, dok je za ovu godinu ta čast pripala poznatom reperu Ašeru (Usher, prim.aut).

Dobro poznati izvođač je zadivio publiku u Las Vegasu, imao je pomoć i prelepe Ališe Kiz, dok je odmah nakon nastupa otkriveno i koliko je novca zaradio za ovaj nastup.

Verovali ili ne, Ašer je od nastupa na Superboulu, najskupljem događaju u svetu sporta zaradio tačno 0 (nula) dolara!

Naime, još 2016. godine su iz NFL istakli da se izvođači na poluvremenu ne plaćaju, nego da sam NFL pokriva samo troškove i produkciju, što je i više nego dovoljno. Kako je sam događaj bio u organizaciji "Apple Music-a", to nije poznato da li su oni platili Ašera, što će se kasnije saznati.

Sada kada se postavi pitanje - zašto zvezde nastupaju besplatno? Odgovor je jasan.

Skoro sve zvezde su svesne kakvu reklamu će dobiti, u šta se uverila i Rijana čiji je prošlogodišnji nastup pogledalo preko 114.2 miliona ljudi, koji su se uključili da isprate Superboul u kom su Čifsi slavili protiv Iglsa.

Samim tim, Ašer je nedavno izdao i novi album, pa... Računica je sasvim jasna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DUCI

    12. februar 2024 | 10:34

    NFL ne placa muzicare da nastupaju zato sto im daju platformu od sto plus miliona gledalaca to je tako za svaki Super Bowl

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA