Vreme čitanja: oko 2 min.

PODELJENI SU SVI VAUČERI ZA NAGRADNA PUTOVANJA: AdmiralBet vodi 62 osobe na egzotične destinacije

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nagradna igra u AdmiralBetu

  • 0
AdmiralBet Foto: Promo/ Dragan Urošević

Okončana je nagradna igra Letuj zimi, putem koje je kompanija AdmiralBet od 25. januara do 24. februara svakog dana dodelila nagradno putovanje za dve osobe na neko od tropskih letovališta. Iako ova zima nije hladna niti je imala snega, ljubitelji sportskog klađenja će mogu da je provedu na peščanim plažama Egipta, Dubaija, Maldiva ili Dominikane. Kako bi osvojili vaučer koji vodi na neku od navedenih destinacija, potrebno je bilo da igrači pogode najveću kvotu u danu na dobitnom tiketu, što je nekim danima bilo lakše nego očekivano, a to potvrđuje slučaj jednog Saše, koji je sa ukupnom kvotom 80,27 osvojio letovanje za dvoje u Hurgadi.

Nešto uspešniji je bio Mirko, kojem je kvota 83,63 takođe donela putovanje u Egipat, a Branislav je postavio apsolutni rekord takmičenja sa kvotom koja iznosi fenomenalnih 9.747,64! U drugoj polovini takmičenja najviše se istakao Nihad sa kvotom 5.280, a sjajna je bila i Suzana, koja je pogodila kvotu 1.012,5,

Prva polovina vaučera je podeljena 13. februara, a juče je u AdmiralBet PUB-u u BEO Shopping Centru održana svečana dodela preostalih. Evo i kompletnog spiska dobitnika putovanja koji su juče došli da preuzmu svoje nagrade, zajedno sa pogođenim kvotama i osvojenim destinacijama:

Admiral Bet Foto: Printscreen

Kao i uvek kada su događaji u AdmiralBet PUB-u u pitanju, pobednici koji došli da preuzmu svoje nagrade su uživali u sjajnoj atmosferi, upotpunjenoj muzikom, keteringom i brojnim drugim iznenađenjima za dobitnike, koji svoja putovanja mogu ustupiti osobi po izboru, u slučaju da nisu u mogućnosti da iskoriste nagradu.

Tokom nagradne igre podeljeno je 20 putovanja za dve osobe za Egipat, po 5 za Maldive i Dubai, i jedno za Dominikanu, poslednjeg dana promocije. Nagradna igra Letuj zimi više nije aktivna, ali mnoge druge promocije jesu i dostupne su svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Redovno pratite aktivnosti koje AdmiralBet organizuje za svoje igrače, jer Vas očekuje još dosta uzbudljivih promocija i nagradnih igara uskoro!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA