≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi poraz odbojkaša Srbije, Orlovi nisu na mestu koje vodi na Olimpijske igre

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naredni rival u LN je selekcija Nemačke

  • 0

Muška seniorska reprezentacija Srbije pretrpela je i drugi poraz na turniru prve sedmice Lige nacija 2024. u Rio de Žaneiru., i to do domaće selekcije Brazila koja je slavila rezultatom 3:1 (25:21, 25:20, 22:25, 25:22)!

Meč je trajao nešto više od 100 minuta, igrao se pred krcatom dvoranom Marakanazinjo, ali je Brazil zasluženo slavio i dodatno odaljio Orlove od plasmana na Olimpijske igre.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije, koja je nedavno poražena i od Japana, bio je Aleksandar Atanasijević sa 14 poena, a pratili su ga Perić sa 13, Kujundžić sa 11 i Mašulović sa devet.

Ono što je Srbiji potrebno u nastavku jeste to da dodatno naprduje na rang listi kako bi se vratila na mesto koje vodi na OI. Međutim, za to će biti potrebno da se krene sa pobhedama, a naredna prilika je protiv selekcije Nemačke.

Podsetimo, Italija, Slovenija, Argentina i Kuba su trenutno ispred Orlova - uz napomenu da četiri najbolje selekcije sa rang liste popunjavaju spisak učesnika u Parizu.

(Telegraf.rs)

Video: Prži jaće od letnjeg sunca kad se srpska odbojkašica skine u bikini: Na pragu 5. decenije "grmi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA