≫ 

Nekada "saborci", sada rivali: Razgovor Ivaniševića i Vajde tokom Novakovog meča na RG

Nije im ni bilo teško, jer su im "boksovi" jedan do drugog

  • 1
Goran Ivanišević, Marijan Vajda Foto: Telegraf

Donedavno su bili u jednom timu, sa zajedničkim ciljem da pomognu Novaku Đokoviću da bude najbolji na svetu, a sada su Goran Ivanišević i Marijan Vajda na različitim stranama i "igraju" jedan protiv drugog.

Ivanišević je ostao Novakov trener, dok je Vajda preuzeo brigu o Aleksu Molčanu koji je u sredu popodne izašao na teren "Suzan Lenglen" kao drugi Đokovićev rival na Rolan Garosu.

Nole je poveo sa 1:0 u setovima, a u prvoj pauzi na meču Ivanišević i Vajda su, javlja Telegrafov izveštač iz Pariza, prijateljski razgovarali. Nije im bilo teško, jer su im "boksovi" jedan do drugog.

Ono što je zanimljivo kada je u pitanju Novakov i Molčanom susret jeste to da Srbija ne može da prati TV prenos istog. Eurosport 1 je trebalo da prenosi, ali tamo i dalje igraju Zverev i Baez. Takođe, na drugom kanalu je trka Điro di Italija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    25. maj 2022 | 20:03

    Ne razumem zašto je evrosport prenosio na 1 - om i na 3- em kanalu isti meč, a Novaka nismo mogli da gledamo do pred kraj meča

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA