Vreme čitanja: oko 1 min.

Publika žestoko izviždala Đokovića zbog radovanja: Neprijateljski stav pariskog gledališta prema Srbinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije baš da se očekuje da navijači na tribinama imaju antagonistički stav prema dvostrukom osvajaču pariskog Gren slema

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Ni francuska publika nije naklonjena Novaku Đokoviću, što je i razumljivo, s obzirom da je njihov miljenik ipak rekorder i apsolutni gospodar Rolan Garosa. Ipak, nije baš da se očekuje da navijači na tribinama imaju antagonistički stav prema dvostrukom osvajaču pariskog Gren slema.

Srpski teniser trenutno igra meč protiv Aleksandra Kovačevića u 1. kolu "Kupa musketara" i vodi 2:0 u setovima. Međutim, tokom trećeg seta se dogodila jedna neobična situacija, tokom koje su gledaoci na tribinama pokazali pomalo neprijateljski stav prema trećem nosiocu na turniru.

Tokom jednog gema i poena, začuli su se zvižduci na njegov račun, što je srpski teniser upamtio. Tokom narednog poena kojim je osvojio gem, stavio je ruku na uvo i potom podigao pesnicu u vazduh uz povik "Ajmo" čime je isprovocirao još žešće zvižduke sa tribina.

Bilo je očekivano da, kao i uvek, publika bude na strani autsajdera, pogotovo kada ne igra protiv domaćeg ili tenisera koji je tu kao domaći, ali čini se da je mnogima krivo što bi Srbin mogao da osvoji Rolan Garos i samim time pretekne njihovog miljenika Rafaela Nadala po broju Gren slem titula u karijeri.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde hoće meč protiv Đokovića: Bahar otkrio šta je tražio od Terzića da bi došao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA