Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković odgovorio Baraku Baharu na ponudu da odigraju meč: Evo šta je Novak rekao o novom treneru Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je poželeo dobrodošlicu novom treneru

  • 0
Barak Bahar, Novak Đoković Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, MN Press/Nebojša Paraušić

Novak Đoković je pobedio Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:2, 7:6 u prvom kolu Rolan Garosa i uspešno je započeo svoj pohod na 23. Grend slem titulu.

Posle meča, Novak je odgovarao na brojna pitanja novinara, a jedno od njih se odnosilo i na novog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara. naime, tokom dana crveno-beli su predstavili bahara kao novog trenera na stadionu "Rajko Mitić", a on je istakao da priželjkuje meč sa Novakom.

- Terzić je dva puta dolazio u Izrael zbog mene, mnogo su verovali u mene i moj štab, znaju sve o meni, da sam igrao tenis kao dete. Rekao sam im da ću doći ako mi organizujete meč protiv Đokovića, želim da ga pobedim. Šalim se - rekao je Bahar u obraćanju, naravno, kroz šalu.

Potom, usledio je odgovor srpskog tenisera iz Pariza.

- Niko me nije kontaktirao iz Zvezde! Šalim se... Želim mu dorodišlicu! Drago mi je što imamo predstavnika direktno u Ligi šampiona, zaslužili smo. Zvezda je u toj poziciji, fantastičan uspeh za srpski klub i gospodina nisam imao da upoznam ali imamo jednu zajedničkog prijatelja, već sam tada znao da dolazi u Zvezdu iako nije bilo zvanično. Želim mu sve najbolje i da prođe grupnu fazu LŠ - istakao je Novak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA