Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz, na dan meča, "nacrtao" ono što je Novak pokazao u Melburnu: Španac je to istetovirao na ruci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što mnogi ne znaju je da je to životni moto španskog tenisera za koji kaže da je naučio od dete

  • 3
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz jutro na dan meča protiv Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa ostavio je "zanimljivu" poruku na svom zvaničnom profilu na Tviteru.

Španski teniser je prema kladionicama veliki favorit, jer je i ove sezone na šljaci bio prilično dominantan, kao i na samom Grend slemu u Bulonjskoj šumi u dosadašnjim mečevima.

Ipak, sada će igrati protiv dvostrukog osvajača Otvorenog prvenstva Francuske i verovatno najboljeg tenisera svih vremena (čekamo da to potvrdi titulom u Parizu).

Zna prvi reket na svetu kakav ga ispit i igrač s druge strane očekuju, te da će mu biti potrebno i više od samog umeća igranja tenisa, pa je zato ostavio i poruku na Tviteru u vidu emotikona koja pokazuje mozak, srce i testise. Jasno nam je svima na šta aludira 20-godišnji Španac.

Karlos Alkaraz Printskrin: Twitter/@carlosalcaraz

To je između ostalog i njegov životni moto koji mu je preneo deda i koji ima i istetoviran na levoj podlaktici u vidu četiri slova C (na španskom "cabeza, corazon, cojones").

Ono što je takođe interesantno jeste da je on na neki način citirao upravo Novaka Đokovića. Podsećamo vas da je srpski teniser nakon osvajanja titule na Australijan openu ove godine tokom slavlja pokazao na glavu, srce i međunožje, te je poruka bila prilično jasna.

Đoković i Alkaraz svoj meč počinju  14.45, a evo gde možete da ga gledate.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F7

    9. jun 2023 | 12:40

    Ne svidja mi se sto Nole igra dnevni termin u najjace sunce znamo koliko mu smeta svaki mec igra u taj termin

  • ...

    9. jun 2023 | 14:21

    Zato su i stavili dnevni termin,mali igra bolje preko dana a Nole uvece.Da je Frderer stavili bi ga uvece,sve rade samo da ne uzme,videcete sta ce ova odvratna publika da radi tokom meca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA