≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šmekerska izjava Ruda posle poraza od Novaka: "Srećan sam što sam prvi koji ti čestita"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Briljirao je Novak tokom čitavog meča, ne dozvolivši protivniku da zapreti i preokrene meč u svoju korist

  • 1
Novak Đoković, Rolan Garos, Kasper Rud Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena! Potvrdio je to osvajanjem nove titule na Rolan Garosu, njegovog 23. Gren slem trofeja u karijeri.

Briljirao je Novak tokom čitavog meča, ne dozvolivši protivniku da zapreti i preokrene meč u svoju korist. Ipak, i pored toga što je poražen, Kasper Rud je imao samo reči hvale za Novaka.

- Čestitam ti, znam da ova pobeda ima najslađi ukus. Srećan sam što sam prvi koji ti čestita odavde! Čestitiam i Goranu i svima, radite neverovatan posao! Još jednom čestitke svima! Imali smo sjajno vreme provedeno u Parizu, i radujem se još jednom Rolan Garosu sledeće godine. I svi koji su učestvovali, od skupljača do sudija, hvala svima što ste ostali uz nas, što ste uložili takav trud. Hvala i mom timu, trenerima, partnerki, roditeljima. Hvala vam što me gurate, ne samo tokom nedelje, nego tokom čitave godine. Nastaviću da radim, i da se vratim i sledeće godine, u još jedno finale Rolan Garosa - počeo je Rud, pa dodao:

- Hvala i francuskoj publici, izuzetno je igrati pred vama. Uvek je puno, zadovoljstvo je igrati pred ovakvom publikom, to mi daje motivaciju da radim, da se bvratoim i igram ponovo pred vama i sledeće godine - podvukao je Rud.

(Telegraf.rs)

Video: Red za ulazak na Rolan Garos od prvog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA