≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasio se novinar Gardijana koji je ubeđivao sve da Novak nije GOAT: "Imam poruku za Đokovićeve navijače"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi Novakovi navijači pisali su Benu Bramblu nakon sramnog teksta

  • 23
Novak Đoković, Ben Bramble Foto-kolaž: Tanjug/AP, Twitter/@bramble_ben

Tekst novinara Gardijana, Bena Brambla, u kojem je napisao autorski komentar u kojem je pokušao da objasni kako Novak Đoković nije GOAT, naišao je na podsmehe čitavog sveta.

Sraman tekst, za koji je pitanje da li je uopšte prošao uredničku proveru, u kojima su argumenti presmešni poput (Novak je previše brz i fleksibilan i to nije fer) izazvao je i bes mnogih navijača Novaka Đokovića, koji su novinaru pisali poruke na Tviteru.

I zaista, ima veliki broj poruka koje su stigle na adresu Brambla, neki u kojima mu poručuju da batali novinarstvo, dok su neki bili i uvredljivi.

Sam Brambl je po zanimanju moralni filozof i predavač u Fener školi za životnu sredinu i društvo, kao i pridruženi član Filozofskog fakulteta, koji je držao predavanja i na mnogim fakultetima u Engleskoj i Irskoj.

Navodi se i da je u juniorima igrao tenis, ali da nikada nije postao profesionalac.

To što je nekada držao reket u ruke, dalo mu je za pravo da napiše sraman tekst o Đokoviću, koji je izazvao gnev njegove armije navijača.

Nakon svih poruka koje je dobio, i on sam se oglasio na Tviteru. Istakao je da mu je stiglo preko 1.000 uvredljivih poruka za poslednja 24 sata. Takođe je bio kontradiktoran, pitao je "gde je on rekao da Novak nije najveći, i istakao da to ne ne određuje broj Slemova, već drugi faktori.

- Za više od 1.000 Đokovićevih navijača, koji su mi pisali i vređali me poslednja 24 sata, kada sam rekao da Novak nije najveći? Sve što sam rekao je da brojevi Slemova to ne rešavaju to, drugi faktori se računaju. Sigurno svi treba da prihvatite ovo? (Inače je Dejv GOAT). Mir i ljubav - napisao je Ben Brambl.

Ali, problem za Brambla je što je Novak u svim statističkim parametrima GOAT, ma koliko se on trudio da ubedi ljude u suprotno. I dokle god bude pokušavao, ljudi će mu se sve više smejati.

(Telegraf.rs)

Video: "Pitao sam agenta i Strahinju da li se drogiraju": Jokićev otac o reakciji kad je čuo da hoće u NBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Брко

    13. jun 2023 | 08:40

    Неки лик из Јамајке, Болт, Булт, нисам сигуран, је био најбржи човјек на свијету, али, али… Најбољи и најбржи је заправо био онај у шестој траци у финалној трци. Завршио је на осмом мјесту али како је грациозно трчао, лепршаво, феноменално заиста. Поред тога има и јако мале ноге и јако велику главу, па да се и ти параметри упишу, чисто да незналице не пишу свашта

  • Cica

    13. jun 2023 | 08:41

    Bolestnik, ne pigađa nas mržnja kada vidimo od koga dolazi. NOLE JE BROJ JEDAN U SVETU a vi crkavajte.

  • Brta

    13. jun 2023 | 09:07

    Gospodine Brambl, URAZUMITE SE!!! Gotovo je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA