≫ 

Oglasio se novinar Gardijana koji je ubeđivao sve da Novak nije GOAT: "Imam poruku za Đokovićeve navijače"

 ≫ 

Mnogi Novakovi navijači pisali su Benu Bramblu nakon sramnog teksta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vlada1973

    13. jun 2023 | 22:48

    Bene Brate, kasno je sad za neke ispravke. Pises sta bi bilo da se pojavi teniser od 3 metra, sta bi bilo da izbije treci Svetski rat i da se nastavi sa tenisom...Realno mnogo gluposti napisano,totalno bespotrebno. Do sada si valjda i ti dosao do zakljucka da sto ga vise omalovazavate,covek je sve jaci. Setite se komentara sa Sport Kluba posle pobede nad Federerom u finalu Wimbldona 2019."Ima ta jedna Srpska rec, koje je nemoguce prevesti a glasi INAT".Da,brojke ipak govore sve i kada imas najvise titula na Grand Slamovima i kada si jedini koji je uzeo Diamond Masters i kada imas pozitivan skor protiv Nadala i Federera, jednostavno moras da budes priznat kao najbolji,ne znam koji drugi parametri treba da se racunaju. Federer je uvek bio najelegantniji,Nadal najveci borac koji je igraoi kao da mu je svaki poen poslednji u zivotu,a Novak mentalno najjaci od svih,najelasticniji(svojim trudom i treningom je dosao do toga).Nole je 3 puta gubio od Federera gde je ovaj imao dve mec lopte i sva tri meca je dobio?!Ne protiv 500-tog tenisera na svetu nego protiv Federera. Zato uzivaj u velicini jednog tenisera koja ce se tesko ponoviti, bar mislim da u nasim zivotima to se nece desiti. Bilo bi lepo kada bi ga i malo bolje upoznali,kada bi se raspitali za skole i obdanista koje je otvorio,za hranu i vodu koju je donosio zavejanim ljudima,za respiratore koje su Italijani kupili od njegovih donacije i mnoge druge stvari.Nole je zasluzio titulu najboljeg, niko mu je nije poklonio.

  • Bocko

    13. jun 2023 | 22:34

    Čovek je medicinski idiot.Spada u one koji će reći da Đoković nije GOAT jer ima kurije oko na malom prstu leve noge.Sa takvima ne treba raspravljati, već ostaviti ih da se valjaju u sopstvenim g**nima .

  • Rajko

    13. jun 2023 | 19:54

    Novak Đoković je ikona tenisa. Novak Đoković je veliki ljudina. Mrzeli ga ili voljeli Novak Đoković je "Bog" tenisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA