≫ 

Osećam se loše zbog Pepea Imaza: Nole prvi put javno govorio o odnosu sa španskim trenerom!

Srpski teniser i prvi reket sveta konačno je otkrio istinu oko čoveka koga su smatrali krivcem za njegov pad

  • 5

Dve nedelje nakon učešća na Mastersu u Monte Karlu, Novak Đoković nastavlja sezonu turnira na šljaci u Madridu, gde će se od 5. do 12. maja odigrati četvrti turnir iz ove kategorije u 2019. godini.

Prvi teniser sveta i šampion Madrida iz 2011. i 2016. godine bio je slobodan na startu, a protivnik u drugom kolu u utorak (oko 14h Sport klub) biće mu kvalifikant iz SAD-a Tejlor Fric(57. na svetu) koji je savladao Grigora Dimitrova u dva seta, 7:6, 7:6.

Pre početka turnira Đoković je dao opširan intervju za špansku Marku, gde je pričao i o svom odnosu sa takozvanim guruom Pepe Imazom. Javnost u Srbiji je dosta pričala o Imazu, kako je guru, kako on zapravo gura Novaka u sunovrat, a priča je sasvim drugačija.

JA SAM KRIVAC ZA SVOJE LOŠE REZULTATE

- Mediji su dosta pisali o mom odnosu sa Pepeom. Često je teško objasniti stvari ljudima, kada oni ne žele da ih razumeju. I ako je tako, onda krenu da sude u negativnom smislu. Pepe je moj prijatelj i ima školu sa mojim bratom. Znam ga osam godina. Znao sam ga kada sam bio prvi na svetu, kada sam bio 22. i danas kada sam ponovo broj jedan - rekao je Đoković za špansku "Marku".

Marko Đoković (levo) i Pepe Imaz (u sredini) Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Srpski teniser se od 14 časova sastaje sa Tejlorom Fricom u drugom kolu Mastersa u Madridu.

ŽAO MI JE ŠTO SU GA MEDIJI NAPADALI

Ništa se nije promenilo u našem odnosu. Smeta mi što je bio okrivljen kada sam bio povređen ili kada nisam imao dobre rezultate. Sve što mi se desilo u životu je moja greška. Drugačija sam osoba i sam donosim odluke.

- Ne želim da obraćam pažnju na sve što se kaže i piše. Osećam se loše zbog Pepea, zato što nije zaslužio kritike i takvu kampanju protiv njega. On je sjajna osoba, sa velikim srcem", rekao je Đoković i dodao:

- Dali su 100 besplatnih časova deci. Ako postoje dve osobe koje su me inspirisale, onda su to Pepe i moj brat. Biti blizak sa njima je dobro, zato što dele pozitivnu energiju svuda. Nikada nisam želeo da dam na vrednosti nečemu što je objavljeno. Mogao sam da kažem, ali ne igram tu igru s medijima. Svi smo dovoljno zreli - rekao je Novak.

VIDEO: Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    7. maj 2019 | 11:24

    Nole moj si heroj bio i bices,ali o kakvih sto besplatnih casova pricamo,tenisa,o kojem ni Imaz ni Marko nemaju pojma realno ili o sirenju pozitivne energije. Ne zameramo mi tebi da ga branis ali nemoj ni ti nama sto ga napadamo,stvari posmatramo iz razlicite perspektive

  • 937

    7. maj 2019 | 11:24

    Nama srbima je uvek neko drugi krivac, svaka cast Noletu..

  • Xenci

    7. maj 2019 | 12:02

    Povraca mi se kad neko spomene "energiju bilo koje vrste" koju neko siri ili ne siri. Kakva crna energija... Ili si dobar covek ili los i kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA