Trojica Srba u četvrtak na Rolan Garosu i svi igraju u isto vreme!

Planirani su za 12.30, ali sve zavisi koliko će njihovi prethodnici provesti na šljaci

  • 1

Organizatori Rolan Garosa izbacili su raspored za 4. dan Gren slema u Parizu u kom nećemo gledati prvog reketa sveta Novaka Đokovića!

Ali zato hoćemo trojicu srpskih tensiera u singlu, jer na teren izlaze - Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Filip Krajinović!

Sve trojica bi na teren trebalo da izađu u 12.30 minuta, mada termin umnogome zavisi od toga koliko će njihovi prethodnici igrati.

Kecmanović će se sastati sa Davidom Gofanom na terenu broj 14, Krajinović će igrati sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom u okviru drugog meča terena broj 6, dok će Laslo Đere protiv Australijanca Alekseja Popirina igrati drugi meč programa terena broj 12.

Laslo Đere, Marin Čilić Foto: Guliver/Alex Pantling/Getty Images

Zanimljivo, Popirin je u utorak popodne bio sparing partner Đokoviću, dok je trening sa tribina pratio upravo Đere sa trenerom.

što se tiče dublova,  Lajović i Janko Tipsarević igraće meč prvog kola protiv kombinacije Gozales – Kureši (11 časova), dok će Aleksandra Krunić, u kombinaciji sa Ajlom Tomljanović, biti treća na terenu broj 9, protiv Viktorije Azarenke i Ešli Barti.

Svoje mečeve u četvrtak će igrati i Rafael Nadal i Rodžer Federer, a kompletan raspored možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA