≫ 

Ništa od meča Đoković - Zverev! Organizatori potvrdili ono što se i očekivalo: Nema tenisa zbog očajnog vremena!

Organizatori turnira saopštili su da zbog vremenskih uslova nije moguće da se odigraju mečevi koji su planirani

  • 11

Oba muška četvrtfinalna para, kao i dva ženska duela, odloženi su za sutra, zbog loših vremenskih uslova u Parizu, gde tokom čitavog dana pada kiša. Tako će Novak Đoković dobiti neplanirani dan više za odmor, i u četvrtak će odigrati svoj meč protiv Aleksandera Zvereva.

Drugi četvrtfinalni duel koji će biti odigran je Karen Kačanov - Dominik Tim. Pored njih, odloženi su i četvrtfinalni dueli ženskog singla - Simona Halep - Amanda Anisimova i Medison Kiz - Ešli Barti.

Organizatori su čekali do pola pet, ne bi li se stekao uslov da se odigra bar deo programa, ali to je nemoguće, pa su odlučili da objave da tenisa u sredu neće biti na Rolan Garosu.

Svi mečevi biće pomereni za četvrtak, a raspored će biti naknadno objavljen.

Organizatori su saopštili da će svi oni koji imaju karte za 5. jun, moći besplatno da gledaju i mečeve koji su odloženi za sutra.

VIDEO: Đoković saopštio predivnu vest uoči četvrtfinala Rolan Garosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sheila Broflovski

    5. jun 2019 | 16:57

    Cirkusi i amfiteatri su se u Rimskoj imperiji prekrivali ceradama u slu;aju kiše. Robvovi bi u roku od nekoliko minuta raširili tkaninu presvučenu voskom i igre su se nastavqale. Da li je moguće da jedna institucija kao što je Roland Garos nema "jadna" novca da preduzme nešto u slučaju kiše? Zanimljiv je i fenomen prekidanja meča zato što je pao mrak. Ovi moderni gladijatori (čitaj: sportisti) treba da zavide onima od pre Hrista.

  • Srbin

    5. jun 2019 | 17:13

    Nije dobio dan vise za odmor nego dan manje u odnosu na Nadala za polufinale i finale

  • Statistika

    5. jun 2019 | 17:40

    Kad god su mu odlozili mec nije osvojio..nadal ce lagano dobiti federera on ce se namuciti sa zverovim igrace dvacdana za redom moz ga bacit do finlala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA